Tiensesteenweg 228 3001 Heverlee (Leuven)
+32 (0)16 22 43 54
  |  
Hoornzeelstraat 28a, 3080 Tervuren
02/767.23.73
KITCHEN >> Oven >> Miele >> H 6260 BP cs
Miele H 6260 BP cs
PDF pagina
Productbeschrijving:

Oven met digitale tijdweergave en Profi-functie voor perfecte kookresultaten.Een hoger vochtgehalte voor een optimaal resultaatDoor het combineren van verschillende ovenfuncties met vocht worden tijdens het bakken en braden perfecte resultaten bereikt. Vlees wordt zacht en sappig en krijgt een lekker bruin korstje. Brood en broodjes smaken alsof ze vers van de bakker komen. Voor extra comfort kunnen de momenten van de stoomstoten bij de Profi-functie ook worden geprogrammeerd. Bovendien wordt de Profi-functie ook bij verschillende automatische programma's gebruikt.Energie nuttig gebruikenMiele-toestellen overtuigen door het extreem lage energieverbruik. Een groot deel van de Miele-fornuizen en ovens hebben energie-efficiëntieklasse A+. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee. Ook heel veel compacte ovens met een ovenruimte van 49 l zijn zeer energiezuinig, dankzij de energie-efficiëntieklasse A+.Laat het tijdbeheer over aan uw ovenMiele-ovens bieden allerlei timerfuncties en een kookwekker. Zo kunt u de begin- en eindtijd of de duur van een bereidingsproces programmeren. Uw gerechten zijn precies op het gewenste tijdstip gaar. Na afloop van een geprogrammeerde bereidingstijd wordt het proces automatisch beëindigd. Bovendien wordt bij stroomuitval de op de klok ingestelde tijd tot ongeveer 200 uur bewaard.Apparaat instellen naar eigen inzichtenBij veel Miele-ovens kunnen de basisinstellingen worden gewijzigd, zoals de taal, waarschuwingssignalen, helderheid van de display en nog veel meer. De zelf ingestelde programmering kunt u natuurlijk altijd weer aanpassen.Ergonomisch, zeker en volledig uittrekbaarBakplaten, bak- en braadroosters en de gourmetpan kunnen volledig uit de ovenruimte worden getrokken en blijven in elke stand veilig op hun plaats. Zo kunt u bijvoorbeeld comfortabel een stuk vlees bedruipen of een gerecht omdraaien – zonder het gevaar dat u zich brandt aan de hete oven. U kunt de bakblikgeleiders op elke inschuifhoogte gebruiken.


Behoort tot de lijn :
PURELINE
€ 1749,-
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :9543280
Eancode :4002515313619
PIM ID :1430200981752
Automatische programma's :0
Boven- en onderwarmte :
Bovenwarmte :
Energieklasse :A
Inhoud ovenruimte :76 Liter
Onderwarmte :
Ontdooifunctie :
Verwarmingswijze :Multifunctie Hete lucht
Aantal verwarmingswijzen :5
Grill :
Nisbreedte (minimaal) :56 cm
Nisdiepte (minimaal) :55 cm
Nishoogte (minimaal) :59,3 cm
Reiniging van de oven :Pyrolyse
Nieuwsberichten
Juni 2019
Onze Belgische zomers worden steeds warmer en duren langer. Een fris windje vind je alleen nog aan zee en wie thuisblijft, moet creatief zijn om wat verkoeling te vinden. Een mobiele airconditioning kan dan een oplossing bieden, maar vergis je niet: als je ze niet juist gebruikt, heb je er niets aan. De’Longhi geeft 4 […]
lees meer...
Mei 2019
De speciale editie van de Philishave combineert de laatste technologische snufjes op scheergebied, met een duurzaam ontwerp en een knipoog naar 1939, aldus Philips.
lees meer...
Mei 2019
Het gebruik van een wasmiddel is onmisbaar voor goede wasresultaten, maar door een verkeerd gebruik van wasmiddel kan het resultaat teleurstellend zijn.
lees meer...
Mei 2019
Een officiële releasedatum is er nog niet, maar TP Vision laat wel al weten dat de OLED+934 televisie een Red Dot Design en iF Design Award in de wacht heeft gesleept.
lees meer...
Maart 2019
Waarom hebben ze dat niet eerder bedacht? Een robotstofzuiger die zichzelf automatisch leegt in het basisstation? iRobot heeft de primeur met de Roomba i7+ die we een maand thuis konden testen.
lees meer...
Maart 2019
LG Display, die de OLED-panelen levert aan alle grote tv-merken, heeft zijn plannen tot 2021 uit de doeken gedaan. Daar zit eindelijk een kleiner display van 48-inch (122 cm) bij.
lees meer...
March 2019
Een croque-monsieur-apparaat is al lang niet meer weg te denken uit onze keuken. We kijken er zelfs stiekem naar uit om op zondag de restjes van het weekend samen te gooien tussen 2 sneetjes brood als snack!
lees meer...