Tiensesteenweg 228 3001 Heverlee (Leuven)
+32 (0)16 22 43 54
  |  
Hoornzeelstraat 28a, 3080 Tervuren
02/767.23.73
KITCHEN >> Espressomachine >> Nespresso >> Magimix Essenza Mini 11368B Zwart
Nespresso Magimix Essenza Mini 11368B Zwart
PDF pagina
Productbeschrijving:

Voor dit gloednieuwe design werd alle expertise en knowhow gebruikt, waardoor Nespresso u zijn meest compacte machine voorstelt. En dat zonder enig compromis! De Essenza Mini met zijn compact design is verkrijgbaar in twee verschillende modellen en drie kleuren. Kies de machine die het beste bij u past. Dankzij de ultracompacte Essenza Mini hebt u toegang tot het volledige koffie-universum van Nespresso.Perfect formaat

Ultralicht en ultracompact kan de machine makkelijk geplaatst en verplaatst worden in gelijk welke leefruimte of keuken.Unieke stijl

De vorm en de kleur kunnen gekozen worden in perfecte combinatie met om het even welk decor en volgens de jongste trends.

  • Compact
  • handige capsule invoer
  • snel op temperatuur 25 sec
  • automatisch dosering
Behoort tot de lijn :
ESSENZA MINI
Nespresso: Koffiekorting
actie
€ 100,-
Status: Magazijnvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :11368B
Eancode :3519280020600
PIM ID :1528278139585
Afneembaar waterreservoir :
Afzonderlijke melkopschuimer :
Bediening via app :
Inhoud waterreservoir :0,6 Liter
Kleur :Zwart
Kopjesverwarming :
Pompdruk :19 bar
Soort koffie :Nespressocapsules
Vermogen :1200 W
Maximum kopjes per beurt :1
Type espressomachine :Halfautomatisch
Nieuwsberichten
November 2019
De Genius X gebruikt de kennis van poetsstijlen van duizenden mensen om jouw individuele stijl vast te stellen en je te coachen om op een betere manier te poetsen.
lees meer...
September 2019
Twijfel je nog om een steelstofzuiger in huis te halen? Met deze tips ben je zo overstag! Want laat ons duidelijk zijn. De steelstofzuiger heeft heel wat voordelen in vergelijking met een klassieke stofzuiger. Zijn wendbaarheid of mobiliteit is alvast een van z’n grootste voordelen. Snel stofzuigen, snel weer opbergen. Maar ook op andere vlakken komt de steelstofzuiger goed van pas.
lees meer...
September 2019
De Philips Shaver series 7000 is specifiek ontwikkeld om huidirritaties tijdens het scheren tegen te gaan. Centraal staat de GroomTribe-app die de gebruikers een persoonlijk scheerplan voorstelt.
lees meer...
September 2019
De’Longhi komt vanaf oktober met luchtontvochtiger die je eenvoudig kan bedienen met een app. Het toestel is ook compatibel met Apple’s HomeKit.
lees meer...
Juli 2019
Door jaren van onderzoek is elke tandenborstel van Oral-B uniek, dus je bent er zeker van dat je er een vindt die voor jou de beste mondverzorging biedt. De Oral-B opzetborstels zijn ontworpen met de ronde vorm van professionele tandreinigingsmaterialen, en werken met alle elektrische tandenborstels van Oral-B (behalve Pulsonic), zodat je je tanden superieur […]
lees meer...
Juni 2019
Onze Belgische zomers worden steeds warmer en duren langer. Een fris windje vind je alleen nog aan zee en wie thuisblijft, moet creatief zijn om wat verkoeling te vinden. Een mobiele airconditioning kan dan een oplossing bieden, maar vergis je niet: als je ze niet juist gebruikt, heb je er niets aan. De’Longhi geeft 4 […]
lees meer...
Mei 2019
De speciale editie van de Philishave combineert de laatste technologische snufjes op scheergebied, met een duurzaam ontwerp en een knipoog naar 1939, aldus Philips.
lees meer...