Tiensesteenweg 228 3001 Heverlee (Leuven)
+32 (0)16 22 43 54
  |  
Hoornzeelstraat 28a, 3080 Tervuren
02/767.23.73
Karcher SC1 Premium
PDF pagina
Productbeschrijving:

De SC 1 Premium handstomer is nog veelzijdiger dankzij de verlengslang. De compacte afmetingen van de machine maken hem ideaal voor een snelle en grondige tussentijdse reiniging zonder reinigingsmiddelen.Of het nu gaat om armaturen, tegels, kookplaten of afzuigkappen: de compacte SC 1 Premium handstomer reinigt praktisch alle harde oppervlakken in huis zonder reinigingsmiddelen. Met de verlengslang die is inbegrepen in het Premium-pakket is het nog eenvoudiger om moeilijk bereikbare plaatsen te reinigen zoals hoeken en niches. Deze handstomer verwijdert niet alleen hardnekkig vuil, kalkresten en vetvervuiling, maar doodt ook 99.99% van alle huishoudelijke bacteriën. Deze machine is ideaal voor een snelle, tussentijdse reiniging en kan plaatsbesparend worden opgeborgen. Het uitgebreide assortiment aan toebehoren en zijn krachtige stoom garanderen een perfecte hygiëne.


€ 69,90
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :1.516-240.0
Eancode :4054278013893
PIM ID :1442211883698
Gewicht :1,58 kg
Inhoud waterreservoir :0,2 Liter
Oppervlakteprestatie :20 m2
Opwarmtijd :3 min
Maximale stoomdruk :3 bar
Verwarmingsvermogen :1200 W
Nieuwsberichten
September 2019
Twijfel je nog om een steelstofzuiger in huis te halen? Met deze tips ben je zo overstag! Want laat ons duidelijk zijn. De steelstofzuiger heeft heel wat voordelen in vergelijking met een klassieke stofzuiger. Zijn wendbaarheid of mobiliteit is alvast een van z’n grootste voordelen. Snel stofzuigen, snel weer opbergen. Maar ook op andere vlakken komt de steelstofzuiger goed van pas.
lees meer...
September 2019
De Philips Shaver series 7000 is specifiek ontwikkeld om huidirritaties tijdens het scheren tegen te gaan. Centraal staat de GroomTribe-app die de gebruikers een persoonlijk scheerplan voorstelt.
lees meer...
September 2019
De’Longhi komt vanaf oktober met luchtontvochtiger die je eenvoudig kan bedienen met een app. Het toestel is ook compatibel met Apple’s HomeKit.
lees meer...
Juli 2019
Door jaren van onderzoek is elke tandenborstel van Oral-B uniek, dus je bent er zeker van dat je er een vindt die voor jou de beste mondverzorging biedt. De Oral-B opzetborstels zijn ontworpen met de ronde vorm van professionele tandreinigingsmaterialen, en werken met alle elektrische tandenborstels van Oral-B (behalve Pulsonic), zodat je je tanden superieur […]
lees meer...
Juni 2019
Onze Belgische zomers worden steeds warmer en duren langer. Een fris windje vind je alleen nog aan zee en wie thuisblijft, moet creatief zijn om wat verkoeling te vinden. Een mobiele airconditioning kan dan een oplossing bieden, maar vergis je niet: als je ze niet juist gebruikt, heb je er niets aan. De’Longhi geeft 4 […]
lees meer...
Mei 2019
De speciale editie van de Philishave combineert de laatste technologische snufjes op scheergebied, met een duurzaam ontwerp en een knipoog naar 1939, aldus Philips.
lees meer...
Mei 2019
Het gebruik van een wasmiddel is onmisbaar voor goede wasresultaten, maar door een verkeerd gebruik van wasmiddel kan het resultaat teleurstellend zijn.
lees meer...
Mei 2019
Een officiële releasedatum is er nog niet, maar TP Vision laat wel al weten dat de OLED+934 televisie een Red Dot Design en iF Design Award in de wacht heeft gesleept.
lees meer...